Nettbasert årsmøte

Grunnet smittevernrestriksjoner som følge av pandemien, har Bamseklubbens styre bestemt at årets årsmøte blir nettbasert.

Årsmøtets hovedmål er å få godkjent beretning og regnskap samt å få valgt et nytt styre før utgangen av mars, jfr. §6 i våre vedtekter.

Fremdriftsplan:

24. februar – innkalling, regnskap, budsjett, revisjonsrapport, beretning og valgkomiteens innstilling sendes ut til eksisterende medlemmer.

5. mars – frist for innlevering av forslag, kommentarer og spørsmål til styre/valgkomiteen. Send forslag m m på epost til info@norwaybears.com

17. mars – årsmøtets webside med godkjent regnskap, revisjonsrapport, beretning, budsjett og valgkomiteens innstilling åpnes for medlemmer som har betalt kontingent for 2021.
Her blir det kun anledning til å stemme ja, nei eller avholdende til forslag til beretning, regnskap og valgkomiteens innstilling.
En digital årsmøtebevegelse kan aldri bli like demokratisk som et fysisk årsmøte. Men vi åpner for innspill og forslag i forkant. Tilbakemeldinger fra våre medlemmer vil få en seriøs behandling fra styret og valgkomiteen.

26. mars – siste frist for innbetaling av årets kontingent for å få tilgang til årsmøtets webside.

31. mars – websiden stenges.

5. april – resultatene inkludert utnevning av årets æresbamsepris offentliggjøres.

Det vil bli sendt fortløpende informasjon om hvordan man sender inn forslag og hvordan man får tilgang til årsmøtets webside.
Jeg håper at mange av våre medlemmer er aktive i denne prosessen og deltar på vårt nettbaserte årsmøte!

Mer info om årsmøtet får medlemmer i nyhetsbrev og i Bamseklubbens Facebook-gruppe: https://www.facebook.com/groups/norwaybears/

Webmaster Norway Bears

Dette er webmaster-kontoen for www.norwaybears.com. Kontoen brukes av Bamseklubben til å legg ut nyhetssaker og administrere ting og tang. Ta kontakt ved å sende en e-post eller bruke tilbakemeldingsskjemaet på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.