SPRING BEAR CAVE ⛓️ – Oslo Bear Weekend 🌴🐻

Etter å ha vridd om den våte t-skjorta fra kvelden før, er det på tide å bli med på en ny type våt stemning. 💦😉 Gjør deg klar til en uforglemmelig kveld på Spring Beark!…Cave?

Lørdag 4. mai inviterer Bamseklubben og Oslo Bear Weekend til bamsenes mest populære fest med en helt spesiell vri – på Spring Bear Cave!

Bear Cave finner som vanlig sted på byens beste lær- og fetisjklubb, SLM Oslo. For Spring Beark-utgaven kan vente en vri med herlig, het vårstemning. 🌴 Hvis du har vært nysgjerrig på en intim festopplevelse, er dette en gullsjanse. Kle deg maskulint, i fetisjutstyr, jock, eller enda mer lettkledd. Det er dog ingen streng kleskode, så kom som du er, men dropp parfymen denne kvelden, gutta.

I overetasjen er det trivelig bamsestemning med bar, kjekke bamsemenn, cubs og bamseinteresserte. Ta en øl, slapp av og slå av en prat. Hvis du føler kallet for å ta med han heite hårete karen du har sikla på ned i kjelleren for å bli litt bedre kjent, er det anledning for det! Der er det bamsevennlige benker, et badekar, et fin bukk å slenge føttene på, slynger for “avslappende” gynging, og private rom med praktiske luftehull.😈🐷🐻 Sørg for at du alltid spør om samtykke.

Dørene åpner kl 22, og rett på innsiden er det en bemannet garderobe hvor du kan henge av deg ytterklærne og legge fra deg skiftebagen, samt et lite skifteavlukke.

Tidspunkt: 4. mai kl. 22, siste innslipp kl. 01, åpent til 03.
Sted: SLM Oslo, Nedre Slottsgate 2E
Kart: https://maps.app.goo.gl/hpW79P3XZefDMxZb6
CC: 150 kr for medlemmer, 200 kr for andre

20 års aldersgrense. For de som identifiserer seg som menn.
Sjekk www.oslobearweekend.no for full oversikt over helga, samt billetter!

Webmaster Norway Bears

Dette er webmaster-kontoen for www.norwaybears.com. Kontoen brukes av Bamseklubben til å legg ut nyhetssaker og administrere ting og tang. Ta kontakt ved å sende en e-post eller bruke tilbakemeldingsskjemaet på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *