Bli medlem i Bamseklubben

Medlemskap i Bamseklubben koster 300 kr per år.
Medlemskapet løper fra 1. januar til 31. desember.

Vi vil veldig gjerne ha deg som medlem! Som medlem vil du støtte opp under driften av klubben. Du vil få tilsendt medlemsbrev på e-post. Du vil bli invitert på våre medlemsfester og få adgang til enkelte fester til rabattert pris. Som medlem kan du også registrere brukerkonto her på websidene og få tilgang til medlemsgalleriene våre.

2015-01 Nyttarsfest-062 2015-01 Nyttarsfest-041 2015-01 Nyttarsfest-058 2015-01 Nyttarsfest-071

Du kan nå betale medlemsavgiften på nett. For å motta betalingen benytter vi PayPal, en anerkjent betalingstjeneste på internett. For å gå til PayPal for å betale medlemsavgift og registrere kontaktinformasjon klikk på «Kjøp nå»-knappen nedenfor. Du trenger ikke opprette PayPal-konto for å betale, men du trenger et kredittkort som Visa, MasterCard, American Express for å utføre betalingen.

 

Hvis du istedet for å betale medlemskap ved hjelp av PayPal heller ønsker å gjøre det på tradisjonell måte, så kan du få tilsendt en innbetalingsgiro eller betale via nettbank. Fyll da ut vårt tilbakemeldingsskjema så tar vi kontakt med detaljert informasjon. Tilbakemeldingskjemaet finner du her: www.norwaybears.com/tilbakemeldinger/.
Husk da å oppgi fullt navn, post-adresse og e-post.
Du kan bruke det samme skjemaet dersom det er noe du lurer på i forbindelse med medlemskap i Bamseklubben.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *