Vi har et nytt lokale!

BAMSEKLUBBEN HAR FÅTT EGNE LOKALER MED EGEN INNGANG OG UTEPLASS!

Som kjent har Bamseklubben slitt med å få tak i egnede lokaler til våre åpne fester etter at Skuret ble stengt.

Vi har nettopp inngått en avtale med det nye homsestedet, César Bar og Cafe, om å få egne lokaler med egen inngang (ved trappene) og uteplass. Det jobbes fortsatt med å bygge om lokalet slik at det blir en bar i «discorommet» der det allerede nå er en liten scene i tillegg til lydanlegg og sitteplasser. Ved inngangen blir det et «stillerom» slik at de som vil kan slå an en prat i rolige omgivelser.

De har også hyggelige ølpriser, kr. 68 for en halvliter og kr. 182 for en mugge.

13873008_683084728511791_8638045166086929692_n

Første gang vi prøver lokalene blir 22. oktober da vi avholder vår tradisjonelle Oktobearfest. Jeg vil gjerne ha litt hjelp fra flere å innrede lokalene slik at vi får dem så intime som mulig og der plassering av bord osv. gjør det lett for folk å komme i kontakt med hverandre.

Hvis du er interessert så ta kontakt med meg enten via FB eller send en mail til c-earhar@online.no. Det er svært viktig at så mange som mulig kommer på denne festen. César driver forretning og, som med alle andre, er det omsetningen i baren som bestemmer om vi får lov til å fortsette å ha fester der fram for andre konsepter de ønsker å kjøre. Adressen til César er C. J. Hambros plass 2 – rett ved siden av Tinghuset.

Bli med på Bamseklubbens Oktobearfest og vær med på å sikre at vi kan bruke disse lokalene i fremtida!

Håper at jeg ser mange av dere 22. oktober.

John Earhart

leder

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *