Oslo Pride – Sofienbergparken – fra cruisingpark til Pride Park

Fra 1950-årene var parkene i Oslo indre øst steder der menn sjekket menn.

Tilfeldige møter i busk og kratt, men det oppstod også varige forhold som litt diskret tålte dagslys. Cruisingen var risikabel. Noen ble stigmatisert, andre fikk venerisk smitte, noen ble utsatt for trusler og utpressing. Det anonyme parklivet døde ut da faren for HIV økte og da noen mistet livet i parken. Lars Alldén forteller om parklivet som florerte i fjerne år, nettopp i området som huser Pride Park 2024.

Når: Torsdag, 27. juni, 2024, kl. 18.
Hvor: Vandringen starter og slutter ved BamseScenen i Pride Park i Sofienbergparken.
Kart: https://maps.app.goo.gl/8P54ry3o6AUPxRNc8

For oppdatert info, sjekk eventet på Facebook: https://www.facebook.com/events/1239818970325041

Webmaster Norway Bears

Dette er webmaster-kontoen for www.norwaybears.com. Kontoen brukes av Bamseklubben til å legg ut nyhetssaker og administrere ting og tang. Ta kontakt ved å sende en e-post eller bruke tilbakemeldingsskjemaet på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *