BamseScenen i Pride Park 23.-26. juni

Bamseklubben har som vanlig både scene og stand. Mye spennende kommer til å skje på scenen. I år får heldige tilskuere se det uvirkelig bra showet Broadway Backwards, Voi-voi MGP-show, Hilde Louise Ambjørnsen, Sid Hart, Lady Moscow, Baja Bug og selveste Legs 11 med Lisa+Lisa, bare for å nevne noen. I tillegg vil det være live podcast med Radio Novas Lobbyen, Trans Norge og mye, mye mer. Standen holder vi åpen fra 15-21 alle dager fra onsdag 23. til lørdag 26. juni.

Få oppdatert oversikt over alle arrangementene på BamseScenens Facebook-side https://www.facebook.com/bamsescenen/

Som dere vet så vil det i år bli litt annerledes, og for å forhindre kødannelse ved inngangen blir det forhåndsbooking gjennom gratis billettsystem. Mer informasjon finner du på https://www.oslopride.no/p/PridePark

Parken er i år delt i tre soner. BamseScenen og stand er i år på motsatt side av det som har vært vanlig, øverst på hjørnet mot Stortinget, i Sone 2, se kart nedenfor.

Webmaster Norway Bears

Dette er webmaster-kontoen for www.norwaybears.com. Kontoen brukes av Bamseklubben til å legg ut nyhetssaker og administrere ting og tang. Ta kontakt ved å sende en e-post eller bruke tilbakemeldingsskjemaet på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *