Fellestur på bamse-kunstutstilling i Lillestrøm søndag 2. september

Har du lyst å besøke en kunstutstilling?
Akershus Kunstsenter (ved stasjonen i Lillestrøm) åpnet ustillingen «Sub» fredag 17. august.

Bamseklubben drar på felles tur til utstillingen søndag 2. september. Vi drar med toget til Lillestrøm, oppmøte kl 13.00 under den store informasjonstavlen i hovedhallen på Oslo S. Se etter Odd-Gunnar Tveit, som blir reiseleder for dagen.
For de som ønsker å komme til utstillingen på annen måte regner vi med å være ved Kunstsenteret ca kl 13.30.
«Med utstillingen SUB ønsker vi rette blikket mot det som kan sies å falle utenfor det som gjerne omtales som «mainstream». Hva gjør at noe er innafor og andre ting utenfor? Hvem har egentlig definisjonsrett, og hvordan forholder samfunnet og enkeltmennesket seg til disse grenseoppgangene? Vi ønsker å utforske ulike subkulturer, vi går bredt ut, og utstillingen vil romme et stort spekter med verk og kunstnere.»
 
 
En av subkulturene er bamser!   «…Lars Korff Lofthus’ poetiske malerier på treverk av såkalte bears – homofile, hårete og røslige menn som tar selfies i speilet mens de poserer.»
 

Meld deg på Facebook-eventet her hvis du vil: www.facebook.com/events/258702504762011/

Mer informasjon finner du her: www.akershuskunstsenter.no/2018/08/05/sub-apner-fredag-17-08-kl-19/ og en omtale av utstillingen på Gaysir her: www.gaysir.no/artikkel.cshtml?cid=19572
 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *