Bear Pride Party 2024 29. juni

Velkommen til Bear Pride Party 2024 – årets absolutte høydepunkt fra Bamseklubben! 🏳️‍🌈🐻

Lørdagskvelden under Oslo Pride feires på sentralt plasserte Pakkhuset, hvor Londons ypperste bamse-platesnurrer DJ LCB har tatt turen til oss for å holde stemningen oppe på dansegulvet hele kvelden!

Det blir i tillegg både gøyale og hete underholdningsinnslag fra burleskartisten Chase Havoc på scenen, mens de som foretrekker en lunere stemning kan mingle og kose seg i loungeavdelingen. 

Fjorårets fest ble besøkt av 300 bamser, og årets fest vil tilby minst like mye moro og minst like god stemning! 🤎 Ta med deg en venn eller kom og møt noen nye – hos bamsene er alle som identifiserer seg som menn velkomne, og både skravla og skjortene sitter som regel like løst! 

Tidspunkt: Lørdag 28. juni kl. 21-03
Sted: Pakkhuset, Nedre Slottsgate 2C, 0153 Oslo (inngang Kongens gate 3)
Kart: https://goo.gl/maps/GwG9ExHSeLFkRjzS7
CC: 150 kr medlem / 200 kr andre, billetter i døra, på https://norwaybears.ticketco.events/no/nb/e/bearprideparty2024 og på bamsestanden i Pride Park
Aldersgrense: 20 år

Sjekk Facebook for oppdatert info: https://www.facebook.com/events/729743635707489/

Webmaster Norway Bears

Dette er webmaster-kontoen for www.norwaybears.com. Kontoen brukes av Bamseklubben til å legg ut nyhetssaker og administrere ting og tang. Ta kontakt ved å sende en e-post eller bruke tilbakemeldingsskjemaet på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *