Bear Pride Party 2023 1. juli

Kom og nyt en kveld med moro, dansing og bamse-sosialisering med Bamseklubben.

Bear Pride Party 2023 går av stabelen på Pakkhuset, rett ved årets Pride Park, 1. juli!

Sving deg på dansegulvet når den svenske DJ-duoen Nalleklubb snurrer igang platene. For å sette en het og svett dansestemning, får vi også selskap av go-go-danseren Diesel!

Gå ikke glipp av bamse-burleskdanseren Teddy Milkshake sin forførende og artige forestilling, eller når den amerikanske cub-rapperen Bryce Quartz inntar scenen med sitt atittudefylte show. I tillegg har du en siste sjanse til å se paradeteamets fremføring fra tidligere på dagen, hvis du gikk glipp av den!

Med andre ord er det ingen grunn til å legge andre kveldsplaner på Pridelørdagen. Dørene åpner kl 21, og du kan bevege deg fritt mellom barområdet i loungen eller baren på dansegulvet gjennom kvelden.

Kom og møt gamle og nye kjente bamser, og så sees vi på den første Pride-bamsefesten siden før pandemien! Nå skal vi ta tilbake natten!

Tidspunkt: Lørdag 1. juli kl. 21-03
Sted: Pakkhuset, Nedre Slottsgate 2C, 0153 Oslo (inngang Kongens gate 3)
Kart: https://goo.gl/maps/GwG9ExHSeLFkRjzS7
CC: 150 kr medlem / 200 kr andre
Aldersgrense: 20 år

Webmaster Norway Bears

Dette er webmaster-kontoen for www.norwaybears.com. Kontoen brukes av Bamseklubben til å legg ut nyhetssaker og administrere ting og tang. Ta kontakt ved å sende en e-post eller bruke tilbakemeldingsskjemaet på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *