Avlyst B̶a̶m̶s̶e̶k̶l̶u̶b̶b̶e̶n̶ ̶i̶ ̶O̶s̶l̶o̶ ̶P̶r̶i̶d̶e̶ ̶P̶a̶r̶a̶d̶e̶

Bamseklubben stiller som alltid med et supert innslag i Pride-paraden.

Årets bamsetema blir nemlig superhelter!

Oppmøte er på Grønland. Paraden begynner å gå i retning Pride Park i Spikersuppa kl 13.00, så det er lurt å møte opp i god tid før dette for å rekke å finne resten av flokken. Vi kommer til å poste informasjon om presis oppmøteplass når dette blir klart, et par dager før paradedagen.

La deg gjerne inspirere av paradeflåtens tema når du velger antrekk for dagen!

Mer info om paraden finner du på https://www.oslopride.no/pride-parade

Webmaster Norway Bears

Dette er webmaster-kontoen for www.norwaybears.com. Kontoen brukes av Bamseklubben til å legg ut nyhetssaker og administrere ting og tang. Ta kontakt ved å sende en e-post eller bruke tilbakemeldingsskjemaet på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *