Alle aktiviteter under Pride er avlyst! 😥

I natt ble det skeive miljøet rystet av grusomme handlinger utenfor London Pub.

At én gal mann skal kunne frarøve uskyldige mennesker liv og helse, men også at han skal klare å sette stopper for den største Pride-feiringen Oslo noen gang skulle ha sett, er helt tragisk.

Bamseklubben sender varme tanker og kjærlighet til alle som er påvirket av hendelsene.

I solidaritet med de drepte og skadede, og av sikkerhetsmessige grunner, må vi dessverre avlyse Bear Pride Party. Dagens parade – det som skulle bli den første siden 2019 – er også avlyst.

Dette er jævlig trist. Vi opplevde en enorm glede av å feire i år, etter flere år med sosial isolasjon. Endelig var vi i gang med aktiviteter der vi kunne treffe gamle venner. Vi fikk økt pågangsmot til å fortsette med det arbeidet som Bamseklubben gjør; det å skape gode og inkluderende sosiale treffsteder for homofile, og bi-/panfile og transpersoner som definerer seg som menn.

Nå er hele Priden avlyst – alle aktiviteter – ingen parade, Pride Park er stengt. Det er forferdelig trist for alle som har jobbet og forberedt; spesielt for paradegruppa som opplevde en kaotisk og mislykket parade i 2019.

Bamsene oppfordres til å arrangere uformelle treff privat, der vi kan snakke sammen og dele vår sorg og frustrasjon. Vi kommer sterkere tilbake. Terrorisme skal ikke klare å hindre oss å kjempe for å være oss selv.

Store bamseklemmer til alle! ❤️🐻

Webmaster Norway Bears

Dette er webmaster-kontoen for www.norwaybears.com. Kontoen brukes av Bamseklubben til å legg ut nyhetssaker og administrere ting og tang. Ta kontakt ved å sende en e-post eller bruke tilbakemeldingsskjemaet på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *