Avlyst – Piknik lørdag 22. august

Bamsepikniken må desverre avlyses pga koronavirus-situasjonen nå. Vi er like lei oss for dette som dere, men håper at vi ses igjen om ikke altfor lenge.

Dette var den opprinnelige invitasjonen:

Velkommen til piknik med Bamseklubben på Ekebergsletta i Oslo, den 22. august kl 13.00!

Vi legger opp til en avslappet og koselig dag med sosialt samvær og noen artige aktiviteter utover. Mat og drikke medbringes av den enkelte.

Som vanlig oppfordrer vi til forsvarlig smittevernsmessig adferd. Vi stiller med registreringsliste og hånddesinfeksjonsstasjon for å sørge for en trygg opplevelse for alle!

For å finne frem, se etter bamseflagget på området som er markert på kartet under. Bruk eventuelt Google Maps-lenken nedenfor for å finne fram. Sliter du med å finne frem, kan du ringe Pål på 478 47 540.

Tidspunkt: Lørdag 22. august fra kl. 13 til ca. kl. 17
Sted: Ekebergsletta, se kart her: https://goo.gl/maps/d3NyZhiZ4fh6f5EK6
Pris: 0 kr. Ingen påmelding, bare møt opp.

Image may contain: text, nature and outdoor

Vi gjentar: Bamsepikniken må desverre avlyses pga koronavirus-situasjonen nå. Vi håper at vi ses igjen om ikke altfor lenge.

Webmaster Norway Bears

Dette er webmaster-kontoen for www.norwaybears.com. Kontoen brukes av Bamseklubben til å legg ut nyhetssaker og administrere ting og tang. Ta kontakt ved å sende en e-post eller bruke tilbakemeldingsskjemaet på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.