Tur til Poznan, Polen 17.-21. oktober 2019

Bears of Poland har invitert oss til Poznan og kåringen av Mr. Bear Poland, over helgen 17. – 21. oktober. Denne klubben har aktiviteter i mange polske byer og de anbefalte denne helgen fordi de har mange tilreisende og aktiviteter hele helgen.

De har lovet å lage oss et spennende program med middager, sightseeing og fest. Vi ønsker også å ha et møte med klubbens ledelse og andre aktivister for å snakke om situasjonen i Polen for skeive folk og hvordan vi kan utvikle vårt samarbeid.

Poznań var en gang Polens hovedstad, og har i dag en befolkning på rundt 550 000. Poznań ligger midt mellom Berlin og Warszawa, og det har bidratt til at den har vært en viktig by i århundrer. Byen ble stygt skadet under den annen verdenskrig (spesielt gamlebyen), men er vakkert restaurert. Det store torget i gamlebyen (Stary Rynek) er et av Europas fineste, og er omringet av enestående historiske attraksjoner, restauranter, kafeer og natteliv. St. Peter- og St. Paulus-basilikaen er Polens eldste katedral.

Vi venter på mer informasjon fra Bears of Poland om hvilke hoteller de anbefaler, men vi ser at man får hoteller med bra standard til ca 500-800 kr per natt.
Når det gjelder flyreisen finnes det kun direkte flyvninger tur/retur fra Torp. Fra Gardemoen kan man fly til Poznan med mellomlanding i Warszawa. Prisen ligger rundt 1500 kr tur/retur.
Vi kommer tilbake med mer informasjon senere.

Sett av helgen og bli med!

Webmaster Norway Bears

Dette er webmaster-kontoen for www.norwaybears.com. Kontoen brukes av Bamseklubben til å legg ut nyhetssaker og administrere ting og tang. Ta kontakt ved å sende en e-post eller bruke tilbakemeldingsskjemaet på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.