Bamsenes grillfest

Har dere klart for dere at årets grillfest er den siste? Da bør dere være med på den!

Litt praktisk informasjon fra Sverre:

Lørdag 19. august kl 18:00

 

Pris kr 275,- pr person

 

Prisen inkl velkomstdrikke, hamburgere og pølser med tilbehør. Kaffe og kaker.

 

Innbetales til Ivar Skoglunn på Vipps 93407077 eller på bankkonto 7129 10 51000

 

Send også en mail til Ivar@sveiva.com om at du har satt in penger på konto. Det hender at det ikke vises på kontoen hvem som har betalt.

 

Max 70 gjester. Førstebamse til mølla.

 

Når det gjelder kaker så har vi hatt en tradisjon om at det er flust med kaker på grillfesten. Til dette trenger jeg din hjelp. Fint om alle kakebakere kan sende meg en melding til oss om at de kan bake en kake eller fler om de vil. Det er verdt å nevne at dette blir aller siste grillfesten Ivar og Sverre arrangerer i Blåsbortveien. Vi flytter til Løren i midten av desember. Så om noen vil videreføre tradisjonen så er det enebolig til salgs på finn.no

 

Odd Gunnar Tveit vil sørge for at det blir nok folk på dugnad her på fredag kl 1700. Det trengs 8 stk for å få opp teltene. Om noen er ivrige på å hjelpe til ta kontakt med han direkte. Etter dugnad på fredag blir det enkel servering. Vi trenger også noen til å hjelpe oss på søndag kl 14. Teltene skal ned igjen.

 

Bamseklem fra Ivar og Sverre

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *