Bamsefilm: Daddy – onsdag 16. september

Daddy

Gerald McCullouch fra filmene Bear City og Bear City 2 inviterer Bamseklubben til å komme på visning av filmen Daddy på Oslo/Fusion filmfestival. Oslo/Fusion er den nye utgaven av Skeive Filmer.
Gerald har en spesiell plass i Bamseklubbens hjerte etter at han bar vår klubb-t-skjorte i en scene i filmen Bear City 2.
På samme måte som ved visningen av Bear City vil Gerald være tilstede under og etter visningen på Cinemateket.

Colin McCormack (regissør Gerald McCullouch, ”CSI” / ”Bear City”) tror han har alt. En god jobb, en endeløs rekke av kjekke unge menn og en bestevenn som alltid vil være der for ham uansett hva han måtte trenge. Når han møter sin nye assistent Tec (Jaime Cepero, ”Smash”), blir han snart sjarmert i senk av den unge mannen som igjen ser opp til ham i nesegrus beundring. Etter hvert som forholdet utvikler seg blir forholdet til bestevennen Stew (manusforfatter Dan Via) mer og mer anstrengt. Stew har vært fornøyd med å sole seg i Colins glans, men takler dårlig at Colin lar lyset skinne på Tec.
Colin ser en mulighet til å slå seg til ro og starte en familie, men når en mørk hemmelighet kommer for en dag, står han plutselig i fare for å miste alle – og alt – han har kjært.
Filmen er basert på Dan Vias kritikerroste teaterstykke og er også McCullouchs debut som spillefilmregissør.

Sted: Cinemateket, Dronningens gate 16. Se kart her: https://goo.gl/05XYqz
Når: Onsdag 16. september kl. 19.
Mer info her: http://www.cinemateket.no/141969/oslo-fusion-daddy

Webmaster Norway Bears

Dette er webmaster-kontoen for www.norwaybears.com. Kontoen brukes av Bamseklubben til å legg ut nyhetssaker og administrere ting og tang. Ta kontakt ved å sende en e-post eller bruke tilbakemeldingsskjemaet på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *