Bamseflagget i regnbueparaden

Malin Fjeldstad har skrevet et innlegg i Bergens Tidende hvor hun beskriver hvordan hen oppfatter at bamseflagget og lærflagget ikke hører hjemme i en parade som støtter lesbiske, homofile, bifile og transpersoner (LHBT).
Bamseklubbens leder, John Earhart, og flere andre har skrevet gode motinnlegg i kommentarfeltet som argumenterer for at hen tar feil.
Se Johns kommentar her: http://www.bt.no/meninger/debatt/–Dette-flagget-er-sarende-3376497.html#comment-2071407440

Webmaster Norway Bears

Dette er webmaster-kontoen for www.norwaybears.com. Kontoen brukes av Bamseklubben til å legg ut nyhetssaker og administrere ting og tang. Ta kontakt ved å sende en e-post eller bruke tilbakemeldingsskjemaet på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *