Etterlyst! To bamser til foto-prosjekt

Vi har fått enda en henvendelse fra noen som ønsker seg bamser som fotomodeller. Denne gangen fra en fotograf, Elisabeth Kallinen. Vi lar henne fortelle selv:

Jeg holder på med et privat fotoprosjekt hvor jeg skal gjenskape statuene i Frognerparken og lurer på om noen kunne hatt lyst å være med på dette? Det er veldig enkle poseringer, men noen av statuene er menn som poserer sammen, men også for seg selv.

Er dette noe som kan høres gøy ut å være med på? Jeg skal i studio i helga å fotografere to stykker, og på søndag kl. 14 f.eks kunne vi gjort en fotografering dersom det er interesse, eller så setter vi det opp hvilken som helst annen dag
Håper på positivt svar!

Bildene vil bli tatt i studio i Oslo sentrum og send meg gjerne mail med spørsmål, nermere forklaring, eller for å melde interesse!

Med vennlig hilsen
Elisabeth Kallinen
elisabeth.kallinen@gmail.com

Webmaster Norway Bears

Dette er webmaster-kontoen for www.norwaybears.com. Kontoen brukes av Bamseklubben til å legg ut nyhetssaker og administrere ting og tang. Ta kontakt ved å sende en e-post eller bruke tilbakemeldingsskjemaet på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert.