Velkommen til Bamseklubbens nye hjemmesider

Velkommen til Den Norske Bamseklubbens nye hjemmesider. Det vil si, www.norwaybears.com har vært Bamseklubbens hjem på internett siden 2005, men vi framstår med nytt design og med litt nytt innhold nå. Vi håper du liker sidene, finner nyttig informasjon, liker bildene våre fra fester og arrangementer, og får lyst å bli med på en av festene eller noen av de andre arrangementene i kalenderen vår.

Hvis du ikke kjenner til klubben fra før av kan du lese kort om vår historie her.

Vi vil gjerne ha tilbakemeldinger på hva du synes om sidene. Det kan du enten gi ved å skrive en kommentar på denne artikkelen rett nedenfor, eller sende en tilbakemelding via skjemaet her. Dine tilbakemeldinger vil bli lest av styret i klubben og de som er involvert i å lage disse websidene.

Du som er medlem har mulighet å få tilgang til medlemssider hvor det først og fremst er rike bildegallerier med bilder fra festene våre gjennom mange år. Selv om du allerede hadde bruker og passord på de gamle sidene, så er du likevel nødt å registrere en ny bruker her.

Dersom du ikke er medlem i klubben, men ønsker å bli det, så kan du gi beskjed via vårt tilbakemeldingsskjema her, så sender vi deg informasjon om innbetaling av medlemsavgift mm.

2014-06-EuroPride-476

De gamle sidene er mulig å nå en stund til på adressen www.norwaybears.com/_old/.

If you accidentally found the Norwegian version of these pages, but much rather prefer English, just click the American flag at the bottom right corner of the page or simply click here.

Webmaster Norway Bears

Dette er webmaster-kontoen for www.norwaybears.com. Kontoen brukes av Bamseklubben til å legg ut nyhetssaker og administrere ting og tang. Ta kontakt ved å sende en e-post eller bruke tilbakemeldingsskjemaet på siden.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *